7.DAS OKULU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Reyhan ![]() Yönlendirici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2008 Şehir: GİRESUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 867 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/Şubat/2014 Saat 22:13 |
Değerli Hocalarım ve Şanslı DAS Okullu Meslektaşlarım,
Tadı damağınızda kalacak güzel mi güzel bir 6 gün geçirmenizi dilerim. DAS OKULLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR....
|
|
Reyhan İNCE KASAP
Giresun/Bulancak Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi |
|
![]() |
|
MustafaAytac ![]() Yönetici ![]() ![]() Mustafa Aytaç Kayıt Tarihi: 14/Ekim/2005 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MustafaAytac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşkler reyhan..
|
|
Mustafa AYTAÇ
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi M.S.Ü Sorumlusu mustafa@das.org.tr www.mustafaaytac.com |
|
![]() |
|
Efira ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/Şubat/2014 Şehir: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten eğlenceli bu gece özellikle çok eğlendik acaba cuma günü sınavdan sonrada bu kadar eğlenir miyiz
![]() |
|
![]() |
|
nur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/Mart/2013 Şehir: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
DAS OKULU EĞİTİMCİLERİNE EMEKLERİNDE DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM, % 70 lik alkol şişeye konduktan sonra tüketim süresi,Baticonların üzerindeki üretici firma ibareleri farklı açıldıktan sonra bazılarının üzerinde 6 ay, bazıları 15 gün bir kısmındada hiçbir süre bildirilmemeştir. alkollü el dezenfektanlarda 5 litrelik bidonlarda farklı ibareler mevcut bu konuda bilgileriniz için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
kaan52 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2013 Şehir: Ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR OKUL OLDU.BİLMEDİĞMİZ YA DA BİLDİĞİMİZİ ZANNETTİĞİMİZ O KADAR KONU VARMIŞ Kİ ANLATAMAM.MESLEĞİM BOYUNCA REHBERİM OLACAK BİR DERNEK.EMEĞİ GEÇEN DAS OKULU EĞİTİMCİLERİNE TEŞEKKÜRLER.
|
ÜNYE DEVLET HASTANESİ
|
|
![]() |
|
keşanlı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2007 Şehir: Turkey Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
muhteşem bir 5 gün geçirdim das okuluna gelirken beklentim zaten yüksekti fakat beklentimin de üzerinde geçti, her ayrıntı profesyonelce düşünülmüş, hala etkisindeyim. Başta murat hocam, duygu hocam ve hemşerim dilek hanıma, tüm hocalara, humanitasa ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletirim, iyiki varsınız iyiki das okulu var, das okullu olmak gerçekten bir ayrıcalık.
|
|
keşanlı
|
|
![]() |
|
nurayocal ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24/Ekim/2013 Şehir: mersin mut Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurayocal
Das okulu her ayrıntısıyla muhteşem bir organizasyon hocalar alanlarında en iyileri .Okuldan gelince inanın boyut atlamış gibi oldum .6 günde öyle alışmışız ki sanki yıllardır hep oradaymışız gibi .Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum Gönül isterki böyle eğitimler daha sık yapılsın tek tek her hoca ve öğrencilerle muhteşem paylaşımlar ve sohbetler yapalım.Sağlık camiasıyla gurur duydum .iyiki sağlıkçıyım .Hiç bir meslek gurubunda bizler kadar tek bilinç yok.Teşekkürler das
|
|
![]() |
|
MeralŞAHİNDEMİR ![]() Yönlendirici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2008 Şehir: GİRESUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MeralŞAHİNDEMİR
ARKADAŞLAR HEYECANINIZI ANLIYOR VE SİZE KATILIYORUM. BU HEYECAN BİTMİYOR.....
HOŞ GELDİNİZ DAS AİLESİNE....
|
|
Meral ŞAHİN DEMİR Prof.Dr.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi-Giresun
sahinmeral28@gmail.com |
|
![]() |
|
selime ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/Şubat/2014 Şehir: tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
merhabalar...bu gün üye oldum burada ve enf.hemşireliğinde yenıyım gerketığınde sizlerden yardım alabılırmıyım..tşk ler
|
|
incekara
|
|
![]() |
|
kader ![]() Yönlendirici ![]() ![]() Kader Tiryaki Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Merhaba Selime,
DAS ailesine hoş geldin..Bilgilerimiz doğrultusunda her zaman yanındayız. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
selime ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/Şubat/2014 Şehir: tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Merhaba tşk ederim sizlerden bunları duymak beni çok rahatlattı...
![]() |
|
incekara
|
|
![]() |
|
zeynep_42 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2013 Şehir: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep_42
DAS okullu olmak gerçekten de bir ayrıcalıkmış. bende o sevgi ve bilgi dolu havayı yaşadım.yeni arkadaşlar kazandım. değerli hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Konuk ![]() |
Tabi ki her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hoşgeldiniz...
|
|
![]() |
|
Günaydın tşk ederim tekrar...
|
|
incekara
|
|
![]() |
|
solariz ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2015 Şehir: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Evet harikaa birşeydir..
|
|
http://www.barbieoyunlari.gen.tr/ - barbie oyunları
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |